Jídelníček 2025
Konečně přichází jeden z nejočekávanějších okamžiků každého ročníku Grabmasters. Ani letos vás neochudíme o tu krátkou chvilku, kdy si budete moci nastudovat, co vás čeká. Grabštejnská striktně domácí kuchyně, na které se podílí smečka zkušených kuchařů a kuchařek okolo Andy Škraškové celé měsíce pečlivě sestavovala menu a výsledek její práce je konečně k nahlédnutí.
Začněme snídaní. To je to první, co každý hrací den v klubovně potkáte. Zde k žádným významným změnám nedochází, protože osvědčené vzorce není radno měnit. Těšit se tedy můžete na některou z tradičních úprav ještě nenarozených slepiček – buď míchaná nebo sázená, k nim si na talíř přidáte horké párky, dozlatova opečenou slaninku a může se stát, že tým přihodí ještě nějaké překvapení. Chybět nebudou samozřejmě ani sladké verze, takže buchty, koláče, štrůdly, … Nakonec snídani na Grabštejně přeci dobře znáte.
Svačina do bagu – grabštejnská voda, banán nebo jablko, obložená houska nebo takový ten gumový croissant, co z něho v reklamě odletují křupavé drobečky na všechny strany a pan komentátor tvrdí, jak je nadýchaný a křehký.
Oběd po hře nebo oběd před hrou … to záleží na startovním času, který jste si ve čtvrtek a v pátek vybrali nebo který vám byl v sobotu a v neděli přidělen v závislosti na vašich výkonech.
čtvrtek – pečená žebra s bramborovou kaší a zeleninovým salátem neznámého jména
pátek – segedínský guláš s houskovým knedlíkem (nedivil bych se kdyby byl domácí … záleží na tom, kolik zbyde Andy sil po prvním kole)
sobota – domácí bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kyselé zelí (možná i více barev) a restovaná cibulka
neděle – Honza bude před zraky diváků a všech hostů v klubovně a zejména před klubovnou grilovat maso a k němu přikládat pečené brambory, salát coleslaw a carpaccio z červené řepy
Óóóóóóóó my se máme.