GrabMastersKannál – obrázky se hýbou

V posledních dnech jsme zaznamenali na sociálních médiích nevšední úkaz. Neznámé zpravodajské studio, které se podepisuje pouze jako GrabMastersKannál začalo pravidelně publikovat nejrůznější krátké publicistické pořady pojednávající zejména o počasí a dále pak také velice detailně o dění okolo připravovaného Grabmastes 2020. Netušíme, kdo za tímto kannálem stojí, ale musí to být tajemná osoba s přístupem k nejintimnějším informacím jak z historie, tak i z každodenní reality žhavé současnosti.

Pochopitelně nás to nenechalo chladnými a tak jsme se rozhodli, že budeme pátrat. I když jsme tomuto pátrání věnovali mnoho času a úsilí, jediné, co se nám podařilo zjistit masírovaným kybernetickým vyšetřováním je skutečnost, že epicentrem těchto příspěvků je jakýsi Bradlec. Ovšem co nebo kdo je Bradlec?

Nám to ovšem nevadí. Už jsme si na to zvykli, že se naše úspěchy stávají častým terčem nejrůznějších médií a proto jsme se rozhodli, že nebudeme organizovat protiútok, nýbrž naopak Bradlec podpoříme.

Pokud nechcete hledat jednotlivá videa na Facebooku, který je primárním nosičem naší videoprodukce, můžete se kliknutím na odkaz přenést přímo do našeho videoskladiště, kde najdete vše pěkně přehledně a schizofrenicky nebo jak se to říká, seřazeno. Prostě všechno nadropováno na jedné hromadě.

Na GrabMastersKannál se dostanete kliknutím zde.