Jídelní lístek 2018
Nedílnou součástí turnaje Grabmasters je i tradiční grabštejnská kuchyně, která maká po celých pět dní stejně jako všechno ostatní na Grabštejně pod taktovkou Honzy Šefčíka, kterému je obvykle k ruce paní Jageyuge. V letošním roce se po hře, nebo odpolední flighty před hrou, mohou těšit na následující laskominky:
čtvrtek
– knedlo vepřo zelo s domácím houskovým knedlíkem
– pečené kuře s bramborem
pátek
– vepřová roláda s bramborem nebo rýží
– vepřová sekaná s bramborem
sobota
– segedínský guláš s domácím houskovým knedlíkem
– čínská kuřecí směs s rýží
– pečené kuře s bramborem
neděle
– vepřový řízek s bramborem nebo bramborovým salátem
Jak na to tak koukám, blízkovýchodní kultury by si raději měly přivézt svačinu z domova.